Rento Brattinga <galerie> DudokDeGroot

Gallery

Rento Brattinga < galerie > Dudok De Groot

Rento Brattinga | galerie vindt zijn oorsprong in Steendrukkerij Amsterdam. In 2016 vierden we het veertigjarig bestaan op de Lauriergracht door het hele jaar kunstenaars van de galerie te combineren met nieuwe kunstenaars in een tentoonstellingsprogramma dat werd samengesteld door Nicole Dudok van Heel en Jedithja de Groot. Een start van een nieuw begin, voortbouwend op de geschiedenis van deze plek waar Rento Brattinga met vele kunstenaars unieke prenten maakte.

De galerie vertegenwoordigt een aantal vaste kunstenaars in haar ruimte op de Lauriergracht en op beurzen. Daarnaast blijft de indrukwekkende stock van prenten van nationale en internationale kunstenaars die zijn gedrukt in Steendrukkerij Amsterdam ter inzage voor verkoop.

Kunstenaars van de galerie
Ko Aarts, Armando, Celine van den Boorn, Anuli Croon, Marije Gertenbach, Klaas Gubbels, Fons Haagmans, Sandra Kruisbrink,
Joanneke Meester, Ilona Plaum, PolakVanBekkum, Koen Vermeule, Carel Visser, Han van Wetering

Gastkunstenaars in 2016
Ruth van Beek, Maze de Boer, Paul Bogaers, Kim Boske, Jan Dirk van der Burg, Sam Drukker, Maurice van Es, Joncquil, Juul Kraijer, Bertjan Pot, Wouter van Riessen, Huub Vlemmings, Marjolijn de Wit

Prenten Steendrukkerij Amsterdam
Voor de prenten van onder anderen Armando, Klaas Gubbels, Koen Vermeule, Fons Haagmans, Joris Geurts, Günther Förg, Dan Flavin, Wouter van Riessen klik op art in print.
 
Contact:
Nicole Dudok van Heel
Jedithja de Groot
 

For more information please contact us during opening hours:
Wednesday - Saturday, 13:00 - 17:30